Sivas otobüs kiralama,Sivas personel taşıma,Sivas gezi ve tur organizasyonu,Sivas rent a car,Sivas havalanı transferi,Sivas havalimanı transferi

20

Oca
2018

Mercedes-Benz Yeni Tourismo’yu Tanıttı

GönderenStarTur Turizm/ 1747 0

Mercedes-Benz, yaklaşık 20 yılın ardından tamamen yeniden tasarlanan ilk

Mercedes-Benz seyahat ve turizm otobüsü olan yeni Tourismo’yu Brüksel’de tanıttı. Avrupa’nın en başarılı seyahat ve turizm otobüsünün yeni neslinin geliştirilmesi ve üretilmesi için yaklaşık 400 milyon Euro’luk yatırım yapıldı.

Yüzde 7’ye kadar yakıt tasarrufu ve düşük Toplam Sahip Olma Maliyeti ile daha ekonomik olan yeni Tourismo internet ve medya uygulamaları ile uzun seyahatler için uygun bir çözüm sunuyor.

Daimler Otobüsleri Başkanı Hartmut Schick, yaptığı açıklamada “Daimler Otobüsleri’nin başarısı için çok önemli bir ürün olan Mercedes-Benz Tourismo, Avrupa’da tüm zamanların en başarılı seyahat ve turizm otobüsü. Bu sınıfta önderliğimizi gelecekte de devam ettirmek için tamamen yeni bir seyahat ve turizm otobüsü nesli geliştirmek ve üretmek için 400 milyon Euro’luk yatırım gerçekleştirdik. Böylece en çok satılan otobüsümüzü daha ekonomik, konforlu ve güvenli hale getirdik.” dedi.

Yeni Tourismo 16 RHD

Yorumunu bırak

Lütfen Yorum Girin.
İsminizi Giriniz
Lütfen Mail Adresinizi Giriniz
Hatalı E-Mail