sivas gezi ve tur organizasyonu,sivas rent a car,sivas rent a bus,sivas otobüs kiralama,sivas havaalanı transferi

27

Oca
2018

Bakan Kurtulmuş: Afrin Operasyonu Turizmi etkilemez

GönderenStarTur Turizm/ 1698 0
Türkiye’nin Afrin’de gerçekleştirdiği Zeytin Dalı Operasyonu’nun Türkiye turizmini etkilemeyeceğini belirten Bakan Kurtulmuş, sadece Almanya’dan artan rezervasyon miktarının yüzde 70 seviyelerinde olduğunu söyledi.

sivas gezi ve tur organizasyonu,sivas rent a car,sivas rent a bus,sivas otobüs kiralama,sivas havaalanı transferi

22. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı nın (EMITT) açılış töreninin ardından açıklamalarda bulunan Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, Afrin Operasyonu nun turizme etkilerine ilişkin basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Bakan Kurtulmuş, “Zeytin Dalı Operasyonu sadece Türkiye nin orada konuşlanmış birkaç militandan ibaret bir terör örgütüne karşı verilen bir mücadele değildir. O terör örgütü üzerinden bölgedeki emperyalist planlarını gerçekleştirmek isteyen bir takım emperyalist güçlerin planını bozmak için yapılan bir harekattır. Türkiye de bütün milletimizi bir araya getiren, birleştiren, buluşturan milli bir harekattır. Benim söylediğim budur. Herkes safını belli etsin. Emperyalistlerin oyun planlarının içinde mi olacaklar yoksa milletin birliğinin, beraberliğinin, bekasının yanında mı olacaklar. Söylediğim açıktır, nettir. ” dedi.

Alman Seyahat Acentaları Başkanının fuar açılışında yaptığı konuşmada bu yıl artan rezervasyon miktarının sırf Almanya dan yüzde 70 civarında olduğunu söylediğini kaydeden Bakan Kurtulmuş, bu yıl rezarvasyonlarda yüzde 40, 50, 60 düzeyinde artan ülkelerin olduğunu ve Türkiye nin turizimde 2018 yılı içerisinde çok ciddi bir ivme kazanacağını vurguladı.

Türkiye nin bölgedeki emperyalistlerin oyunlarını çözebilecek güce sahip olduğunu belirten Bakan Kurtulmuş, “ bu coğrafyada yaşayan Kürtleri, Türkleri, Arapları, diğer etnik unsurlardan kardeşlerimizi kimsenin birbirinden ayırmaya gücü yetmeyecektir. Böl, parçala, yönet politikasını uygulayan emperyalistler bu politikalarını artık uygulayamayacaklardır. Ne etnik, ne de mezhep üzerinden bu bölge halklarının bölünmesine asla müsemma göstermeyeceğiz. ‘ dedi.

Yorumunu bırak

Lütfen Yorum Girin.
İsminizi Giriniz
Lütfen Mail Adresinizi Giriniz
Hatalı E-Mail