sivas gezi ve tur organizasyonu,sivas rent a car,sivas rent a bus,sivas otobüs kiralama,sivas havaalanı transferi

26

Oca
2018

“EMITT, TÜRKİYE’NİN TURİZMDEKİ YÜZÜ, EN BÜYÜK BULUŞMA PLATFORMUDUR”

GönderenStarTur Turizm/ 1657 0
Fuarın açılışına Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, UNWTO eski Genel Sekreteri Taleb Rifai, Alman Seyahat Birliği Başkanı Michael Frenzel, turiz birlik başkanları ve çok sayıda turizmci katıldı.

 

TÜYAP Palace Otelde yapılan açılış töreninde yapılan konuşmalarda, Türkiye turizm sektörü, EMITT Fuarı ve 2018’e ilişkin değerlendirmeler yapıldı.
Bakan Kurtulmuş; bu fuarın Türkiye destinasyonlarının tanıtımının yanı sıra sektör temsilcilerinin ve turizm otoritelerinin bilgi paylaşımına önemli katkılar sağlayacağını söyledi.
sivas gezi ve tur organizasyonu,sivas rent a car,sivas rent a bus,sivas otobüs kiralama,sivas havaalanı  transferi
sivas gezi ve tur organizasyonu,sivas rent a car,sivas rent a bus,sivas otobüs kiralama,sivas havaalanı transferi
Son 2 yılda turizmde “şok dönemi” diyebileceğimiz bir süreçten geçildiğini belirten Kurtulmuş; Rusya ile yaşanan uçak krizi, Avrupa ülkelerindeki seçim dönemlerinde İslam ve Türkiye karşıtı görüşlerin artması, 15 Temmuz sürecinin üst üste gelerek turizmde şok etkisi yarattığını ifade etti.
“Türkiye’nin turizmdeki yüzüdür”
İlk konuşmayı yapan ITE Türkiye Turizm Syahat Moda Grup Direktörü Hacer Aydın yıllar içinde EMITT’in büyüyerek yola devam ettiğini söyledi. Fuarın Türkiye’nin turizmdeki yüzü ve sektörün buluşma platformu olduğunu söyleyen Aydın fuara Türkiye ve değişik ülkelerden 600 tur operatörünün katıldığını ifade etti.
Ayık: Türkiye pazara yeniden güçlü bir şekilde dönüyor
Açılışta konuşan TTYD Başkanı Oya Narin, Türkiye turizmi ve dernekle ilgili açıklamalar yaparken, TÜROFED Başkanı Osman Ayık ise 2017 yılında Türkiye turizminin güçlü bir dönüş yaptığını söyledi.
Frenzel: Türkiye Almanya’da yükselişte
Alman Turizm Endüstrisi Birliği Başkanı Michael Frenzel ise Türkiye’nin  Almanlar için en önemli destinasyonlardan biri olduğunu belirterek “Şu anda Almanya’daki tüm tur operatörleri Türkiye satışlarında artış olduğunu rapor ediyor” dedi.

Yorumunu bırak

Lütfen Yorum Girin.
İsminizi Giriniz
Lütfen Mail Adresinizi Giriniz
Hatalı E-Mail